Nou vídeo en directe a l’Apolo

lavidasensetu_video

Tots hem perdut trossos de nosaltres. Quan vaig escriure aquesta cançó ho vaig fer pensant en els que jo he perdut. Els records, les emocions, les il·lusions.

Flaixos de vida que intente reflectir en una cançó. La vaig situar en els nostres paisatges d’adolescència, també, com a metàfora del temps que ja no tornarà.

Sent totes aquestes sensacions quan cante ‘La vida sense tu’ en concert. Potser per això és una de les cançons que més m’estime. I que he volgut tornar a tocar en la nova gira amb aquestes bèsties de la música i millors persones que m’acompanyen: El cor de la fera. Una versió com a homenatge, també, al que va significar Obrint Pas per a tots nosaltres, el grup de les nostres vides.

Aquest vídeo el vam gravar a la presentació del disc a Barcelona durant les intenses jornades de lluita, esperança i repressió que hem viscut. I avui voldria dedicar-lo a les persones que vos vau deixar la pell defensant els drets col·lectius. A les que lluiteu cada dia. A les que esteu lluny de casa. A les que continueu segrestades a les presons de l’estat.

D’una manera més íntima, continue cantant-la per a aquells trossos de nosaltres que hem perdut. I que aquests dies sentim que ens falten. És un dels motius pels quals no m’agraden aquestes festes. Però les visc com sempre, intenant aprendre a viure la vida sense vosaltres.

Vos enyore.
Vos estime.

Youtube: https://youtu.be/QqTIectdUzg
Spotify: https://goo.gl/vdZDQL