Videoclips Xavi Sarrià i el cor de la fera

Videoclips Xavi Sarrià i el cor de la fera

No s’apaguen les estreles (BSO La Mort de Guillem)

Com animals salvatges

Quan ens tornem a abraçar

A ple pulmó

Alliberar-nos

Visita el nostre canal de Youtube per a descobrir tots el videoclips de les cançons de Xavi Sarrià i el Cor de la Fera

EL DOCUMENTALS

Més enllà dels camps

Més enllà dels camps (2017)
Sobreviure a Atenes en busca de refugi

veure el documental  

+ informació

FITXA TÈCNICA:
Direcció: Martí Albesa
Guió: Martí Albesa
Fotografia: Martí Albesa
Banda sonora original: Feliu Ventura i Xavi Sarrià
Producció: Comunitat Eko, Propaganda pel fet, Feliu Ventura i Xavi Sarrià

DESCRIPCIÓ

El 25 de febrer de 2017 els cantants valencians Feliu Ventura i Xavi Sarrià viatjaren a Grècia per tocar per a les persones refugiades que es troben allà re-allotjades en hotels i cases, després que els camps fossin desmantellats durant l’estiu. Els músics hi anaren en solidaritat amb els refugiats, arran que voluntaris de la Comunitat Eko –amb base a Grècia- els expliquessin la necessitat que tenen les famílies refugiades de construir comunitat, trobar-se entre elles i enfortir llaços, sobretot després que els camps fossin desallotjats i les famílies dispersades.

Els músics visitaren diversos hotels, que allotgen una trentena de persones cadascun, cases particulars, i alguns edificis ocupats que serveixen de refugi. Com l’Hotel Isthimia Prime i el City Plaza Squad.

Fruit d’aquesta experiència naix el docuclip ‘Més enllà dels camps’ realitzat per Martí Albesa amb la col·laboració de la Comunitat Eko i la discogràfica Propaganda Pel Fet!

El docuclip ‘Més enllà dels camps’ conté entrevistes amb persones refugiades de diverses edats i procedències què expliquen com eren les seues vides abans de la guerra, durant la seua estada als camps i la seua situació actual.

- informació

Més enllà del mur

Més enllà del mur (2017)
Cançons contra l’apartheid

veure el documental 

+ informació

FITXA TÈCNICA:
Durada:60 minuts
Direcció: Josep Pitarch
Guió: Josep Pitarch
Producció: Xarxa d’Enllaç amb Palestina / La Taca Produccions
Muntatge: Josep Pitarch
Banda sonora original: Obrint Pas, Cesk Freixas, Pau Alabajos, Nabil.

DESCRIPCIÓ

“Més enllà del mur. Cançons contra l’Apartheid” és el relat de l’experiència viscuda a Palestina per la “Brigada de Músics ’08”, integrada per Obrint Pas, Pau Alabajos, Cesk Freixas i Nabil. Un projecte de “Xarxa d’Enllaç Amb Palestina”, que els portarà a Jerusalem, Betlem, Jenín, Nablus, Hebron, Acre … per conèixer de primera mà la realitat que viu el poble palestí i expressar amb cançons la seua solidaritat. Aquest documental és el testimoni d’aquestes dues setmanes d’agost, i de com la música pot convertir-se en un instrument de solidaritat i resistència.

- informació

La batalla d’Amed (2016)
Viatge al Kurdistan assetjat

veure el documental 

+ informació

FITXA TÈCNICA:
Durada: 33 minuts
Direcció: Xavier Artigas
Guió: Feliu Ventura, Xavi Sarrià i Xavier Artigas
Producció: Metromuster
Locució: Carmesina Franch, Fran Llera, Feliu Ventura, Xavi Sarrià
Muntatge: Xavier Artigas
Traducció i interpretació: Özgür Günes
Postproducció de so: Reclab
Postproducció de color: Marina Freixa
Banda sonora original: Feliu Ventura, Xavi Sarrià

DESCRIPCIÓ

El 8 de març la diputada catalana Mireia Vehí i l’activista feminista Maria Juez van ser retingudes, escorcollades i incomunicades a l’aeroport d’Istanbul, i finalment expulsades del país, quan es dirigien a les marxes del 8 de març a la ciutat coneguda com Amed pels kurds i Diyarbakir pels turcs, la capital del Kurdistan de Turquia.

Com a resposta, la CUP va proposar a Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas, i al cantautor Feliu Ventura, viatjar a Amed el 21 de març, la Diada Nacional del Kurdistan, per gravar-hi un petit documental, amb en Xavi Artigas (Metromuster), que ajudés a difondre la situació dramàtica i silenciada del poble kurd a Turquia, que des de novembre de 2015 mesos pateix setges i bombardejos de l’exèrcit, el qual ja ha destruït nou ciutats kurdes i provocat desenes de milers de refugiats i exiliats.

- informació

Un mundo por ganar

Un mundo por ganar (2016)
La revolución bolivariana

+ informació

FITXA TÈCNICA:
Durada: 43 minuts
Direcció: David Segarra
Guió: David Segarra
Producció: David Segarra, Vicent Gençà, Xavi Sarrià, Miquel Ramos, yuruani Rodríguez i Jorge Troitiño
Imatge: Vicent Gençà, Ángela Mimiaga, Elbert Montón, Carolina Sánchez
Muntatge i postproducció: Eva Abad, Pablo García
Postproducció audio: Víctor Marinas, Sebastián Barceló
Banda sonora original: Área 23

DESCRIPCIÓ

Documental sobre el procés bolivarià portat a Veneçuela. Mostra parts del 16 Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants, del Congrés Continental Bolivarià, així com del Festival Internacional de Hip Hop que es van celebrar a Veneçuela el 2005. La majoria d’entrevistes i imatges estan gravades en els barris de Caracas, però també hi ha una breu seqüència en l’estat Amazones, a l’interior del país.

- informació

Una llengua que camina

Una llengua que camina (2011)
Una radiografia de la nostra llengua de nord a sud

veure el documental 

+ informació

FITXA TÈCNICA:
Direcció: Amanda Gascó
Guió: Vicent Partal, Amanda Gascó, Cristina Vergara i Nacho Gil
Fotografia: Nacho Gil
Música i so: Miguel Gómez
Producció: Una producció de VilaWeb en coproducció amb Televisió de Catalunya i la col·laboració de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua, Edicions Bromera i Edicions 96.

DESCRIPCIÓ

Després de més de 25 anys, les primeres generacions de valencians que han estudiat en la nostra llengua són persones adultes que fan tots els possibles per viure en valencià a casa, al carrer i al treball. Aquesta idea és la que ha donat nom al documental. El film retrata la vida diària de cinc persones que viuen a distints punts del territori valencià i que ens permeten fer una radiografia de la llengua de nord a sud, de les ciutats i dels pobles.

Una professora de periodisme de la Universitat d’Alacant, Mar Iglesias; el cantant i lletrista d’Obrint Pas, Xavi Sarrià; un dermatòleg de l’Hospital General de Castelló, Gerard Pitarch; una romanesa valencianoparlant, Dariana Groza, i el mestre d’infantil i expresident d’Escola Valenciana Diego Gómez posen rostre a l’estat de salut del valencià.

El film és una producció de Vilaweb en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb el suport de d’Escola Valenciana, Edicions Bromera, Edicions 96 i l’Institut Català de les Indústries Culturals.

- informació